Presenter! (Änglar och tårtor)

Det mesta som jag gör blir till presenter, men det är väl så med pyssel, skulle man inte göra sig av med en del fick man väl flytta ur huset:) Här är tre "änglar" som blev presenter till tre på mitt jobb som fyllt  40,50 och 60 år.
Den mittersta ängeln fick en ryggsäck istället för vingar.

Här har jag gjort små tårtkartonger och små tårtor, som också blir presenter. De flesta har ju redan det mesta så det är ju roligt att kunna ge bort något som man gjort själv.
Bilderna som jag har på tårtkartongerna kommer från http://www.graphicgarden.com/Leka affär

Satt och letade bland mina foton och kom in på mappen "affär" och tänkte att jag skulle visa den.
Jag har tre barnbarn varav två är flickor Mette född 4 september 2002 och Unni född 5 september 2004. När de skulle fylla 5 respektive 3 år ville jag hitta på något annorlunda, tycker inte det är så roligt på "Barnens hus":) Jag gjorde en egen liten affär, använde mig av ett gammalt skrivbord som stomme. Här kommer några bilder på resultatet. Ni ska veta att det är den mest uppskattade present som jag  har gett till någon. Eftersom dom fyller dagarna efter varandra så kom själva affärsdisken med några varor på Mettes födelsedag och hyllan med övriga varor på Unnis födelsedag. Det var  jätteroligt och se hur dom packade upp varorna som jag lagt i påsar och ställt i hyllorna.  Köpte också två likadana "arbetsklänningar" som jag satte namnskylt på, uppskattat ska Ni veta. Jag satte även en ringklocka på disken så man kunde ringa om det inte fanns någon personal i butiken.  Sen var det bara att handla.
Längst ner i hörnet på näst sista bilden ligger några glasspinnar oxå, dom är gjorda av rundstav målade i mintgrönt, rosa och ljusgult, en del t o m doppade i choklad (brunfärg). Det var jätteroligt att göra affären och varorna, ett tips och ett garanterat uppskattat arbete.


Mjölkförpackningar/vinlådor


Jag tycker det är roligt att göra saker av saker som redan är förbrukade, som t ex ett kort av en chokladask eller som här en vinlåda av en mjölkkartong. Bra alternativ som present.En present till en arbetskamrat, dekorerad på alla fyra sidor:)


RSS 2.0