Tur att jag bakat "riktiga" bullar innan:)

Idag har jag virkat kanelbullar, det var roligt, men jag tror att det var bra att jag hade bakat riktiga bullar innan, för resten av familjen sätter större värde på riktiga bullar, dom förstår inte bättre.  Hittat mönstret på Fröken Elsas blogg, och har länge varit sugen på virka dem, men har inte hittat något garn som jag varit nöjd med.  Var in och handlade ett lite ljusbrunbeige garn som både jag och hon i butiken trodde skulle bli bra, men det blev det inte. Då åkte jag till mamma som har ett stort garnlager, där hittade jag en färg som jag tyckte blev ganska bra, eller vad tycks, jag är rätt nöjd själv faktiskt. 

Jag har även provat på dekopage i helgen. Jag hittade så söta servetter på Syssla så jag blev så sugen att prova.
Det var faktiskt jätteroligt. Bilder kommer, måste ladda kameran.

Lite nytt men ändå "gammalt"!

Tycker inte att det händer så mycket på min blogg, gör ungefär samma saker hela tiden.  Men jag fortsätter väl ett tag till och lägger upp min alster, kanske finns det nån där ute som tycker det är inspirerande.
Här kommer iallafall några av änglarna som äntligen är klara, den blommiga och rutiga fick jag  på beställning lite halvakut så jag fick prioritera dom istället för dom röda som jag påbörjat, samt den i linneklänning som jag lovat bort redan i somras och som inte blivit klar förrän nu.  Vi får väl se om dom andra röda som är halvgjorda också blir klar innan jul det var ju meningen så, men man ska ju hinna så mycket den här tiden på året:)En arbetskamrat har fyllt 40 år, hon fick en tårta med tillhörande spöke.
Spöket sitter där som en liten hint om vad hon ska göra för pengarna som vi samlat ihop och det är att sova på prästgården i Borgvattnet, det är en gammal prästgård där det spökar:/Har även gjort 2 doplådor med tillhörande liten virkad "påse" (där det ska ligga ett smycke) till två tvillingflickor. Blev inte så nöjd med lådorna själv, men beställaren tyckte att dom var fina och det är ju huvudsaken.


klicka för större bild.

RSS 2.0